Wat Kun Je Doen Om Sneller Internet Te Krijgen, Een Aantal Adviezen

Spread the love

Start de machines uit en weer aan is het algemene startpunt voor technisch advies, omdat het soms het probleem oplost. U kunt dit doen door uw router handmatig los te koppelen en weer aan te sluiten, door op de aan / uit-knop te drukken die meestal op de achterkant van het internet en tv apparaat wordt aangetroffen of door via uw browser in te loggen bij de router en deze uit te schakelen.

We raden aan ten minste 10 seconden te wachten voordat u deze weer aansluit. De tijd die nodig is voor het opnieuw instellen van de hardware varieert echter per fabrikant. In de meeste gevallen zou een minuut de slag moeten slaan internet vergelijken.

Installeer Antivirussoftware

Het is mogelijk dat je iets hebt gedownload dat je niet had en dat je malware op je computer hebt staan. Doorgaans kaapt malware uw bandbreedte, waardoor uw internetverbinding wordt vertraagd.

Als u niet al antivirussoftware gebruikt, riskeert u veilige informatie, zoals uw wachtwoorden en bankrekeninggegevens, naast het vertragen van uw internetverbinding. Malware kan ook kritieke computerbronnen stelen, zoals uw CPU.

Bekijk ons ​​artikel over de beste antivirussoftware om erachter te komen welke het beste voor u werkt. We bespreken ook onderwerpen zoals bruikbaarheid en functies . Als u zich alleen zorgen maakt over de beveiliging, kunt u ook onze handleiding voor de meest veilige antivirussoftware lezen.

Beveilig uw Browser

Virussen komen meestal via uw browser, dus het is belangrijk dat gebied te beschermen. Uw eerste stap zou antivirussoftware moeten zijn, maar u kunt het werk gemakkelijker maken door een veilige browser te gebruiken.

Als u niet zeker weet of u er een neemt, bekijk dan onze handleiding voor veilige browsers. U kunt ook extra beveiligde browsers voor bank- of andere gevoelige transacties krijgen met Bitdefender of AVG. Lees onze Bitdefender Antivirus-beoordeling en AVG-beoordeling voor meer informatie over deze services.

Gebruik Adblock

Advertenties zijn vervelend en kunnen uw browse-ervaring verminderen, vooral als u in het begin een trage verbinding hebt. Als u geen advertenties hoeft te laden, moet u dat niet doen, omdat het meer gegevens van meerdere servers ophaalt en het langer duurt voordat de webpagina wordt geladen.

We raden je aan onze selectie van de beste pop-up blockers te bekijken. Als u de hoeveelheid gegevens die naar uw computer worden verzonden, beperkt door advertenties te blokkeren, kunt u uw browsetijden verbeteren, omdat advertenties vaak worden geladen voordat andere inhoud op de webpagina wordt weergegeven. Bovendien maakt het het gebruik van internet draaglijker.


Spread the love