Creditcards Aanvragen Is Een Heel Makkelijk Proces, Waar Moet Je Op Letten

Spread the love

Maar, gewoon omdat het gemakkelijk is, betekent nog niet dat u de goedkeuring hebt. Met zoveel creditcards binnen handbereik – en met de belofte van een supersnel, eenvoudig aanvraagproces – kan het al te gemakkelijk zijn om een ​​applicatie binnen te rennen.

Dit kan op verschillende niveaus problemen veroorzaken. Als je haast om een ​​creditcard aan te vragen, kun je een creditcard gebruiken die niet aan je behoeften voldoet of misschien te duur is voor je stijl van creditcarduitgaven. Erger nog, die haast om toe te passen kan resulteren in een geweigerde creditcardaanvraag.

In deze handleiding leest u waarom u de tijd moet nemen om de beste creditcard voor u te vinden en waarom een ​​beperkte creditcardaanvraag het best vermeden kan worden. We zullen u vertellen wat u moet weten om uw kansen op sites zoals Spaarbuidel.

Voorbereidingen treffencreditcardgoedkeuring te verbeteren – en wat u moet vermijden. Je kunt ook nog kaarten vergelijken op.

Hoewel het aanvragen van een creditcard snel en eenvoudig is, is het vaak wat u van tevoren doet dat uw kans op goedkeuring beïnvloedt. Waarom? Wanneer u een creditcard aanvraagt, controleert de creditcardaanbieder meestal uw kredietwaardigheid om te beslissen of u uw aanvraag goedkeurt.

Door te kijken naar uw inkomen, uw kredietgeschiedenis en de documenten die u in uw aanvraag verstrekt, kan de creditcardaanbieder bepalen of u een laag risico of een hoog risico loopt. Hiermee kan de provider beslissen of u al dan niet de mogelijkheid heeft om het geld dat u leent terug te betalen.

Dus, voordat u een creditcard aanvraagt, moet u dit doen om voorbereid te zijn.

Controleer Uw Kredietwaardigheid

Terwijl het controleren van creditcards en hun functies leuk kunnen zijn, zijn er een paar dingen om de takenlijst aan te vinken voordat u begint met uw vergelijking. Nummer één op die lijst is het controleren van uw kredietwaardigheid. Waarom is dit belangrijk? Als uw kredietwaardigheid niet hoog is, zal het aanvragen van een creditcard veel moeilijker worden.

Potentiële creditcardleveranciers controleren uw kredietbestand wanneer u een creditcard aanvraagt, dus u moet ervoor zorgen dat het u in een goed daglicht zet. U kunt een kopie van uw kredietbestand aanvragen bij een kredietbeoordelingsbureau om ervoor te zorgen dat het geen fouten bevat en u weet dus waar u aan toe bent.

Als uw tegoedbestand fouten bevat, kunt u een verzoek indienen om deze te laten corrigeren. Als uw kredietbestand er niet al te goed uitziet, wilt u misschien uw kredietwaardigheid verbeteren voordat u doorgaat met uw creditcardaanvraag.

Verlaag Uw Kredietgebruiksratio

Het is niet alleen uw credit rating die onder de loep ligt als u een creditcard aanvraagt. Uw kredietgebruiksratio zal ook worden beoordeeld. Wat is een kredietgebruiksratio? Dit is in feite hoeveel krediet je beschikbaar hebt, in verhouding tot hoeveel krediet je hebt gebruikt.

Om uw ratio te berekenen, deelt u de totale huidige saldi op uw kaarten op hun totale limieten. Dus, als je twee creditcards hebt, elk met een limiet van $ 5.000, en je hebt een saldo van $ 4.000 op beide, is je ratio $ 8.000 / $ 10.000 = 80%.

Aangezien een gezonde verhouding over het algemeen wordt verondersteld ongeveer 30% te zijn, geeft uw ratio van 80% aan dat u momenteel moeite doet om uw tegoeden op uw creditcard te betalen. Potentiële creditcardaanbieders kunnen dit als een rode vlag zien en kunnen ervoor kiezen geen nieuwe kredietaanvragen in uw naam goed te keuren.

Voordat u een creditcard aanvraagt, kan het een goed idee zijn om uw kredietgebruiksratio zo veel mogelijk te verminderen door uw saldo’s te betalen.

Begrijp Uw Behoeften

Met zoveel creditcards op de markt, kan het lastig zijn om de juiste te vinden. Om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen, helpt het om te weten wat u nodig heeft van een kaart. Dan is het gewoon een kwestie van het afstemmen van een creditcard op uw behoeften.

Als u de schuld op een bestaande creditcard wilt afbetalen, kan een kaart met een saldo-overdracht van 0% de juiste keuze zijn. Of, als u overweegt een paar grote aankopen te doen en u wilt besparen op rente, zou een kaart met een aanbieding voor een aanbieding van 0% voor u kunnen werken.

Als u een geldkaart wilt, is een lage jaarlijkse kostenkaart of een lage tarief misschien het beste. Of, als u maandelijks het saldo op uw kaart wilt betalen en iets terug wilt krijgen voor uw uitgaven, kan een spaarkaart of platina-kaart u geven wat u nodig hebt.

Maak Je Huiswerk

Net zoals elke creditcardprovider uw achtergrond controleert wanneer u zich aanmeldt, kan het helpen om de juiste kaart en provider voor u te kiezen als u uw eigen creditcard gebruikt. Lees meer over de provider, vooral als je daar niet veel over weet.
Bekijk wat de aanbieder te bieden heeft, en of het geschikt is voor uw situatie. Bij creditcard.com.au maken we dit gemakkelijk. Voor de meeste creditcardleveranciers die op onze site worden vermeld, bieden we wat achtergrondinformatie, naast kaarten die ze te bieden hebben.


Spread the love